Over mij

Deze webwinkel is ontstaan uit de passie voor de platenspeler en het vinyl. Ik heb jaren ervaring in het repareren van platenspelers en heb zodoende een ruime kennis over welke naald en snaar gebruikt kan worden om het maximale uit elke platenspeler te halen.

U vindt hier een groot aanbod van naalden, snaren en accesoires voor uw platenspeler.

Vervang altijd een versleten naald, deze beschadigd anders de platen. Je herkent een versleten naald vaak aan het slissen van de muziek of het lastig af kunnen stellen. Koop je een gebruikte speler dan is het beste om de naald te vervangen door een nieuw exemplaar, er is namelijks niets bekend over het aantal draaiuren.

Let bij de aanschaf van een naald op het juiste type, het kan zijn dat er in de loop der jaren een ander element onder is gezet dan het origineel, vergelijk de plaatjes op de site met uw eigen naald, bij twijfel neem contact met ons op.

Alle naalden op de site in de aanbieding zijn NOS naalden, dit wil zeggen Nieuwe Oude Winkel voorraad, het enige verschil met een nieuwe naald is de verpakking, hier kunnen oude prijsstickers op zitten of wat verkleurd zijn etc, de kwaliteit van de naald is gelijk een nieuw.

Mocht een naald niet op de site staan dan kan ik hem vaak wel leveren.

Vragen bel mij op 0620614203 of kom langs en we kijken samen wat er mogelijk is

Mark

Have no product in the cart!
0